Over mij

Ik ben Saskia, de dame achter Yellie van Rebelyells Design!

Rebelyells design is mijn illustratieve uitlaatklep! Ik verkoop een verscheidenheid aan prints, sleutelhangers, stickers, spelden & goodies. Ook neem ik commissies aan. Een deel van mijn werk is geïnspireerd door de jaren 80, pop culture, fan art, maar ook door mijn tattoo-werk.

 

Naast Rebelyells Design run ik een tattooshop (Rebelyells Bodyart) waar ik mij focus op black&grey tattoos in neo-traditionele, illustratieve stijl. Begin 2020 heb ik Rebelyells Design opgezet. Op dat moment was mijn tattoo-shop gesloten vanwege de eerste covid-lockdown, dus moest ik vindingrijk zijn en iets bedenken om een ​​inkomen te genereren.

 

Daarop opende ik mijn Etsy-winkel en begon ik illustraties te verkopen die ik tijdens de lockdown had gemaakt. Dit vond ik erg leuk en na de lockdown ging ik verder met ontwerpen en illustreren voor Rebelyells Design. Ik leerde mezelf stickers maken en zocht op hoe ik pins en sleutelhangers kon laten maken. Langzaam maar zeker rolde ik in het maken van schattige stickers en bood ook commissies voor huisdierportretten aan.

 

Ik kan eerlijk zeggen dat dit een zeer welkome afwisseling is van mijn tattoo-werk. Ik ben elke dag zo dankbaar dat ik de leukste dingen kan tekenen en illustreren en ook nog eens geïnspireerd door de dingen waar ik echt van hou. (Anime, games, speelgoed en dieren)

Dus volg me hier, via social media om te zien hoe Rebelyells en ik  zich ontwikkelen en groeien!

- x-

Saskia ​

Vergeet mij niet te volgen op Facebook, Instagram & Youtube