Verzendinformatie

- Bestellingen worden binnen 1-4 dagen verwerkt. Indien het langer duurt laten wij dit weten. 

- Indien je voor 14:00 besteld is, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. uitgezonderd op vrijdagen & het weekend, dan wordt het pas op maandag verstuurd. 

- Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn, dan ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling te annuleren en het betaalde bedrag wordt binnen 7 werkdagen terug gestort.

- PostNL geeft aan binnen 1-2 werkdagen te leveren binnen Nederland en aan België. Wij hebben hier echter geen invloed op en kunnen dit niet garanderen.

- Indien adresgegevens foutief worden doorgegeven zijn wij niet verantwoordelijk voor de extra kosten die eventueel gemaakt worden voor het opnieuw versturen van de bestelling. 

- Heeft jouw order schade opgelopen na transport? Dat is uiteraard erg vervelend.  Neem dan z.s.m. na ontvangst contact met ons op en we lossen dit snel voor je op. 

- Verzending vind plaats via brievenbus pakket. De kosten hiervoor zijn €2,00 - €3,50. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. 

Retourinformatie

- Retourneren mag altijd binnen 14 dagen.
- Wil je retourneren? Neem dan van te voren even contact met ons op via rebelyellsdesign@gmail.com.
- Retourkosten worden niet vergoed.
- Let op: je dient in het bezit te zijn van een geldig verzendbewijs op het moment dat een poststuk kwijt is geraakt.